Docenten

Walter Stadhouders

Walter heeft  aan het Brabants Conservatorium (nu Fontys) gestudeerd en heeft tijdens en zijn studie workshops gevolgd bij o.a. Pat Metheny, Eef Albers, John Abecrombie en Zoran Dukic.

Walter heeft in verschillende jazz en rockformaties gespeeld, klassiek gitaarconcerten gegeven en een duo gehad met een singer songwriter. Nadien heeft hij zich vooral toegelegd op het lesgeven.

Walter geeft les van maandag t/m vrijdag in de Bokhamerstraat, op maandag- en dinsdagmiddag in de Heyhoef.

 

Walter: “Het is  een geweldig mooi vak om mensen gitaar te leren spelen. Als  een kind of volwassene een proefles geef en die leert in de eerste les een stukje van bijvoorbeeld

Lang Zal Ze Leven, of een rock intro zoals de klassieker Smoke On The Water, dan blijft dat  leuk. Er zijn leerlingen die al jaren les van mij hebben en zich geweldig ontwikkeld hebben en dat nog steeds

doen. Luister maar naar bijvoorbeeld Yonca, die eigen liedjes schrijft, of Sterre, die een mooie cover speelt en zingt. Jimmy heeft ontpopt als een echte rocker.”

Kijk op Youtube voor flimpjes van andere leerlngen.

 

Walter Stadhouders interieur

 

 

Bart van de Sande.

Bart van de Sande is bij Walter Stadhouders begonnen met gitaarles, die heeft hem met jazzgitaar kennis laten maken. Daarna heeft hij  jazzgitaar gestudeerd aan het conservatorium van Tilburg en is halverwege overgestapt naar het conservatorium van Amsterdam.

In Amsterdam is hij cum laude afgestudeerd. Momenteel geeft hij op dinsdag  gitaarles in de Bokhamerstraat. 
Daarnaast is hij actief als gitarist in verschillende Jazzcombo's (Duo Romanello, Duo Zand & Dijk) en steekt hij veel tijd in zijn eigen project 'Brad Coleman'. Onder deze naam produceert hij electronische muziek, voor zichzelf en in opdracht van anderen.
Doordat hij actief is binnen veel verschillende genres en door zijn studie heeft Bart een uitgebreide kennis van theorie, improvisatie en muziek in het algemeen. Deze kennis draagt hij met veel plezier over aan diegene die hier over willen leren.
Bart geeft les op dinsdag in de Bokhamerstraat.
bart gitaar

 

Contactgegevens

Bokhamerstraat 8

5042GE Tilburg

Tel. 06 49 86 45 58

Email:  [email protected]

Route